bringa

A klasszikus

A kerékpáros futár nagyon gyors. Budapest belső területein a mai napig legjobb és legoptimálisabb választás a levélküldemények és kis méretű csomagok kézből-kézbe történő kézbesítésére. A bringás futárok 0-5kg-ig mindent szállítanak, ami egy futárzsákba belefér. A bringásoknak nincs dugó, nincs lezárás, stabil megbízható szolgáltatás nyújtanak.
Távolabbi címek, vagy nagyobb méretű küldemények esetén pedig motoros vagy autós kollégákra bízzuk a kézbesítést.

A futárzsákok természetesen vízhatlan anyagból készültek, és 40X30X15 cm-es méretig pakolhatóak.

kerékpáros futár

Néhány hasznos dolog

A minél gördülékenyebb rendelésfelvétel érdekében hasznos, ha a célállomás pontos címe már a hívás közben előtted van. Irányítószám, utca, házszám. Amennyiben először rendelsz tőlünk ugyanezekre szükségünk lesz a te címeddel kapcsolatosan is.

Futáraink a megrendeléstől számítva 5-30 percen belül megjelennek a csomagfelvétel helyszínén, és a megrendeléstől számított max. 30-90 percen belül kézbesítik is a küldeményt.

Amennyiben még ennél is sürgősebb, időhöz kötött küldeményed van, és a rendelés leadásakor ezt jelzed a diszpécser kollégáknak, küldeményed a lehetőségekhez képest soron kívül, felár felszámítása nélkül szállítjuk a címzetthez.

A kézbesítések díjának rendezése történhet átutalással (szerződött partnerek részére), vagy készpénzben a futárainknál.

Szerződött partnereink részére havi átutalásos fizetési lehetőséget biztosítunk, illetve hozzáférést a megrendelő felülethez, ahol nyomon tudják követni rendeléseiket.