• Kezdőoldal
 • Budapesti árak
 • Bp környéki árak
 • Belföldi árak
 • Szolgáltatásaink
 • Gy.I.K.
 • ÁSZF
 • Kapcsolat

 • Belépés
 • Gyakori kérdések

  Mit szállítanak a bringás futárok?
  A levélküldeményektől kezdve, a kisebb csomagokig, a legkülönbözőbb féle dolgokat.
  Szerződéseket, fontos dokumentumokat, pendrive-ot, cd-t, színházjegyeket, meghívókat, fogtechnikai vagy reklámanyagokat, szórólapokat, tervrajzokat, otthon felejtett dolgokat, iratot, online vásárolt könyveket, ajándékcsomagot,céges ajándékot, dvd-ket, szóval bármit, ami a hátizsákba belefér.
  Mit nem szállítanak a bringás futárok?
  Élőállatot, és törvényi előírásokba ütköző dolgokat, mint például kábítószer, lőfegyver, lőszerek, gyúlékony, robbanásveszélyes, maró és mérgező illetve radioaktív anyagok...
  Milyen esetben rendeljek autós futárt?
  Autós futáraink mindent elszállítanak, ami már egy kerékpáros futárnak túl nehéz, túl terjedelmes, vagy túl messze van. Az autós futár jellemzően 5-100 kg közötti küldeményeket tud kézbesíteni, melynek mérete nem haladja meg az 50x100x100cm-es határt. Rendelhet autós futárt Budapest területén belülre, Budapest környékére, belföldre vagy külföldre egyaránt. Az Európai Unió, illetve a szomszédos országok valamennyi településére azonnali indulással vállalunk autós és kisteherautós kézbesítést.
  Milyen esetben rendeljek kisteherautós futárt?
  A kisteherautós futár jellemzően 100-900 kg közötti küldeményeket tud kézbesíteni, melynek mérete nem haladja meg az 120x130x190cm-es határt. Bizonyos küldeménytípusoknál ez a méret 15-20cm-el minden irányban megnövelhető, de ezzel kapcsolatban minden esetben kérje diszpécserünk segítségét.
  Rendelhet kisteherautós futárt Budapest területén belülre, Budapest környékére, belföldre vagy külföldre egyaránt. Az Európai Unió, illetve a szomszédos országok valamennyi településére azonnali indulással vállalunk autós és kisteherautós kézbesítést.
  Első rendelés
  Mi tegyek, ha először szeretnék futárt rendelni?

  Első lépésként hívja diszpécserünket a 061-239-1124-es telefonszámon, és adja meg a küldemény felvételi és leadási címét (ahol a futár felveszi a csomagot, és ahová elszállítja). A felvételi cím megadásánál fontos a kerületet, utcát, házszámot, ha van, akkor emeletet, ajtót, kapucsengőt, cégnevet vagy kontaktszemély nevét feltűntetni, hogy a futár minél gyorsabban tájékozódhasson. A kézbesítendő borítékra vagy csomagra minden esetben érdemes felírni a pontos címet, cégnevet, kontaktszemélyt (ha van, akkor telefonszámot is), valamint a feladó nevét, a cég nevét, esetleg telefonszámát. Ez azért fontos, mert ha nincs recepció vagy valamilyen akadály felmerül a kézbesítés során, a futár könnyebben tud informálódni és azonnal meg tudja oldani az esetlegesen felmerülő nehézségeket.
  Árajánlatkérés
  Árajánlatkérésre kétféle módon van lehetősége:

  Az egyik lehetőség, ha ír nekünk az aranykerek@aranykerek.hu email címre, és amilyen gyorsan csak tudunk, válaszolunk levelére. Ebben az esetben kérjük, hogy mindig adja meg a felvételi és leadási pontot. Budapesten belüli rendelés esetén kerületet és utcanevet, belföldi vagy külföldi rendelés esetén elegendő a várost feltűntetni. Célszerű még a küldemény paramétereit is meghatározni, méret és súly szerint.
  A másik lehetőség, ha hív minket a 06/1 239-1124-es telefonszámon, és diszpécsereink készséggel állnak rendelkezésére minden felmerülő kérdéssel kapcsolatban.
  Törékeny dolgot is szállíttathatok bringás futárral?
  Amennyiben lehetősége van a küldeményt törés-biztosra becsomagolni, minden további nélkül rábízhatja bringás futárra. Nagyobb dokumentumokat, tervrajzokat lehetőség szerint kérjük tekercselve.
  Ügyintézést is vállal a futár?
  Igen!
  Futáraink megbízhatóak postai ügyintézéssel, jegyirodákból, pénztárakból történő jegyek megvásárlásával, beszerzésével, kellékanyagok megvásárlásával.
  Van lehetőség tájékozódnom arról, hogy a küldeményem biztonságban megérkezett-e?
  Természetesen van. Amennyiben küldeménye célbaérkezésekor szeretne egy visszajelzést, kérjük megrendeléskor jelezze ezt diszpécserünknél, és kívánsága szerint telefonon, sms-ben vagy e-mailban díjmentesen visszaigazoljuk a küldeménye megérkezésének az időpontját, és az átvevő nevét.
  Biciklivel...???
  Igen!
  Egy gyakorlott kerékpáros futár Budapest jelentős részén a leggyorsabb kézbesítési eszköz. Nem zavarják a dugók, az útfelbontások, na és a káprázatos belvárosi közlekedés sem.
  Ráadásul ha bringás futárt rendel, egy autóval kevesebb...
  Ezt is elviszik?
  Futáraink mindent kézbesítenek, ami nem ütközik a hatályos jogszabályokba (fegyver, kábítószer, élő állat stb...) és belefér a hátizsákjukba, vagy az autójukba.
  Futáraink hátizsákja vízhatlan, és kb. 30x15x40 cm-es méretű, autós futáraink pedig 900 kg-ig terhelhetők.
  Biztosan odaér?
  Futárszolgálatunknál a felvételi határidő a megrendeléstől számított max.30 perc, a leadás a megrendeléstől számított max.:90 perc (kerékpáros futárnál). Mivel lassan egy évtizede ezzel foglalkozunk, úgy érezzük számíthat ránk...
  Fizethet a címzett is?
  Igen. Futárszolgálatunknál többféle fizetési mód áll az Ön rendelkezésére. Szerződött partnereink számlájukat hó végén egyben átutalással teljesíthetik. Ők belépést kapnak a honlapunkra, így munkáik irányát, alakulását, árát, az arra jogosult személy(ek) folyamatosan nyomon követhetik.
  Készpénzes megrendelőinknek a futár állítja ki a számlát, és a kézbesítés öszegét is nála kell rendezni. A számlát fizetheti a megrendelő, vagy a címzett is.
  Ebben a hidegben/melegben/esőben/havazásban is dolgoznak?
  Igen, futáraink bármilyen időjárási körülmény közepette is teszik a dolgukat. Természetesen futárzsákjaink vízállóak, így nem kell tartania attól, hogy küldeménye megrongálódik vagy elázik.